SuPer nuoret- ja opiskelijajäsenet laineilla 2018

SuPer-suosittu SuPer-Nuoret Laineilla -koulutusristeily tulee taas - ja tällä kertaa kutsumme mukaan myös valmistuvat opiskelijajäsenet!

Lähde mukaan keskustelemaan ajankohtaisista aiheista SuPer-Nuorten näkökulmasta - hauskanpitoa unohtamatta.

* * *
Aika: 20. - 22.4.2018
Reitti: Helsinki - Tukholma - Helsinki
Viimeinen ilmoittautusmispäivä: 11.3.2018
Ilmoittautuminen: www.superliitto.fi >> kirjaudu jäsensivuille >> SuPer kouluttaa 
* * *
Koulutusristeilyllä saat tietoa SuPerista ja omista oikeuksistasi työelämässä. Mielenkiintoisen koulutuksen lomassa vaihdetaan tietysti myös välillä vapaalle. 

Risteily on tarkoitettu SuPerin 18 - 35 -vuotiaille varsinaisille jäsenille ja ensisijaisesti heille, jotka eivät ole aikaisemmin osallistuneen SuPer-Nuorten koulutuksiin. Nyt kutsumme risteilemään myös kevään 2018 aikana valmistuvat opiskelijajäsenet!

HINTA
Omavastuuhinta opiskelijajäsenille on 50 €, joka sisältää opetuksen, ohjelman mukaiset ruokailut ja majoituksen kahden hengen hytissä. 
Omavastuuhinta SuPer-nuorille on 70 €, joka sisältää opetuksen, ohjelman mukaiset ruokailut ja majoituksen kahden hengen hytissä. 

ILMOITTAUTUMINEN
Risteilylle ilmoittaudutaan osoitteessa www.superliitto.fi >> kirjaudu jäsensivuille >> SuPer kouluttaa. Jos risteily täyttyy ennen ilmoittautumisajan päättymistä, ilmoittautuminen sulkeutuu. Ohjelma ja tarkemmat ohjeet lähetetään osallistujille noin kuukausi ennen tilaisuutta. 

LISÄTIEDOT
Lisätietoja SuPer-Nuorten koulutuksista saat opiskelija-asiamies Tanja Oksaselta, tanja.oksanen@superliitto.fi tai puh. 09 2727 9192.

Tervetuloa risteilemään SuPer-porukkaan!

https://www.facebook.com/events/381585358933843/